My Vitriol - Always Your Way

Ei jösses. Täl stressillä ei nyt kyllä kuulkaa oo mitään rajaa. Huomenna on h-hetki ja se nyt on saletti ettei tässä vaiheessa uutta asiaa enää omaksuta. Ei oo paljon muuta enää tehtävissä kun koittaa vähän plärätä kirjoja läpi jos jotain aukkokohtia vielä löytyis. Mut oikeesti, nyt heitän kyllä hommat kokonaan korkeempien voimien käsiin.

Sit laittas vielä stressaten sekin, että mites mä nyt oikeen saan itteni oikeeseen aikaan hinattua ja vielä oikeeseen paikkaankin. Kun en oo koskaan Tampereelle eebeellä menny, ja junalla kulkemisen riskiä en ota kun ne treen junat on tässä viimeaikoina muutenkin temppuilleet. Ei yhtään lohduta että linkkuasemalta on yliopistolle vaan muutama hassu satametrinen, kun tällä suuntavaistolla sitä helposti hukkaa ittensä ihan ruokakaupassakin. Anastin jo hienon kaupunkikartan ittelleni avuiksi, vaikka olenkin Tampereella aiemminkin toki ollut. En viiti just tän asian kanssa paljon riskejä ottaa.

Tuun kyllä oleen niin huojentunut huomenna kun koko koitos on ohi, meni syteen taikka saveen. Enää ei oo mitään tehtävissä, joten huominen on vaan selvittävä hengissä parasta toivoen. Vähän kyllä nakertaa kun en voi edes perseitä vetää illalla, kun tarttee äitöö kuskata aamulla töihin. Mutta ehkä sen pari bissee voisi vetää. Kesän ekat oluset, kun olin niin kiltisti koko toukokuunkin juomatta (kö nolotti toi vappu vähän liiaks).

Tänään kävin ekaa kertaa rannallakin tän vuoden puolella. Tosin kuskasin vaan siskoo ja kummitädin likkaa uimaan. Ite en vielä uskaltanu, vaikka tarkotus olis vähän enemmän uida kun viime kesänä. Kuitenkin se kerran kesässä suht vähän maassa jossa näinkin paljon järviä on. Töitäkin kun on vaan heinäkuun (jos on, sopparia ei oo vielä rustattu) niin ajanpuutekaan ei oo mikään pätevä tekosyy.